10 vedete care au avut probleme cu alcoolul. Dependența a fost la un pas să le distrugă viața!

+6 click pentru
galerie

10 vedete care au avut probleme cu alcoolul. Dependența a fost la un pas să le distrugă viața! © Instagram.com

Le vezi pe scenă, în filme și în tot felul de proiecte și ți se pare că duc o viață perfectă. Cu toate acestea, multe dintre vedetele internaționale ascund secrete pe care le-ar vrea uitate pentru totdeauna. De exemplu, astăzi vă vom prezenta 10 vedete care au avut dependență de alcool și care au fost la un pas să-și distrugă viețile. 

Cele 10 vedete care au avut probleme cu alcoolul și care au fost la un pas de a-și distruge viețile din cauza dependenței sunt cele pe care multă lume le admiră. 

Cu toate că au avut probleme grave cu băutura, au reușit, într-un final, să pună „stop” și să o ia de la capăt. Mai mult, în prezent nu mai consumă deloc alcool și și-au schimbat radical viețile, scrie popcrush.com. 

1. Robert Downey Jr. Starul din „Iron Man” nu a mai consumat alcool din anul 2003, de când a reușit să-și învingă dependența. 

2. Shania Twain. Artista nu consumă alcool, nu fumează și, mai mult de atât, nici nu mai consumă carne. 

3. Zac Efron. Actorul a avut o problemă serioasă în trecut cu alcoolul, dar și cu drogurile. Cu toate acestea, de 6 ani și-a schimbat radical viața și nu a mai consumat nici băutură, dar nici substanțe intezise. 

4. Natalie Portman. A avut probleme grave cu alcoolul și a recunoscut, în repetate rânduri, că în timp ce era elevă la liceu consuma alcool și fuma. Cu toate acestea, după absolvire, a renunțat la vicii, mai informează popcrush.com.

5. Pharell. Artistul în vârstă de 46 de ani este unul dintre cele mai „cuminți” personaje din showbizul internațional. Acesta a mărturisit în presa internațională că s-a îmbătat doar de 9 ori în toată viața și a consumat o singură negresă cu marijuana. 

6. Naomi Campbell. Naomi nu consumă alcool dintr-un motiv extrem de serios: este alergică! În cadrul emisiunii lui Oprah, supermodelul a mărturisit că în trecut consuma, ocazional, alcool, dar acum lucrurile s-au schimbat. 

7. Lana Del Rey. Aceasta a recunoscut de multe ori că a fost alcoolică la vârsta de 14 ani. Cu toate acestea, timpul i-a demonstrat că alcoolul nu-i aduce nimic bun și a renunțat să-l mai consume. 

8. Katy Perry. Cântăreața a renunțat la alcool în  anul 2010, după ce și-a dat seama că băutura nu făcea altceva decât să-i ruineze viața și cariera. 

9. Jim Carrey. Este unul dintre puținele personaje care nu consumă alcool deloc. Acesta a mărturisit pentru CBS News că nici cu cafeaua nu s-a împrietenit și consideră că viața este mult prea frumoasă pentru a fi consumată pe vicii. 

10. Elton John. După ani de zile de dependență de alcool și droguri, Elton John a renunțat la aceste vicii. Mai mult, în momentul în care și-a văzut pe moarte bunul prieten, a constatat că poate ajunge în aceeași situație și și-a schimbat viața radical. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro