A ajuns să conducă beată! Ce dramă tăieşte un fost model britanic

+3 click pentru
galerie

Holly Peers © captura youtube

Supărarea a împins-o să conducă beată! Fostul model se luptă să facă faţă sfârşitului carierei

Holly Jade Peers, în vârstă de 32 de ani, este un fost model britanic, născută în Salford. Ea a picat testul alcoolemiei după ce a fost oprită de poliţie petru conducerea ilegală a maşinii pe banda unei autostrăzi care fusese închisă din cauza lucrărilor.

Testul alcoolemiei a arătat 11 puncte peste limita admisă. Peers avea 46 micrograme de alcool în 100 de mililitri de respirație limita legală fiind de 35 mg.

Avocatul frumoasei Holly, Stephen Connor, a replicat pentru The Sun: „Holly lucrează pe bază de proiecte individuale însă munca sa pare pe final, ea se străduieşte foarte tare. Face în prezent un curs de make-up iar acest incident îi va afecta oportunităţile de angajare. Permisul de conducere este inevitabil să nu i se suspende.”

Avocatul a spus în instanţă că Peers a băut doar două beri şi s-a gândit că este în regulă să conducă. El a adăugat pentru The Sun: „Aceasta a fost o lecţie dificilă pentru ea pe care sunt sigur că a învăţat-o! Ea vine în faţa instanţei doar pentru a-şi exprima remuşcările.”

Iată că nu a fost deloc în regulă pentru nimeni ca frumoasa Holly să conducă sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro