A devenit tată pentru a doua oară! Chris Brown, în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai controversaţi rapperi americani, Chris Brown a devenit tată pentru a doua oară. Fosta iubită a artistului, Ammika Harris, a născut un băieţel.

Deşi nu a confirmat în mod oficial naşterea, Chris Brown a postat pe contul său de instagram o fotografie în care privea în jos la cineva, titlul fiind "11-20-2019", făcând în acest sens referire la data de naştere a celui mic. 

Mama copilului, modelul Ammika Harris, a postat la rândul ei pe aceaşi reţea de socializare un mesaj emoţionant pentru darul primit de la Dumnezeu. Cel mic este frate vitreg cu fetiţa lui Chris, pe care aceasta o are cu altă fostă iubită. 

Probleme cu justiţia

După cum bine ştiu majoritatea, de-a lungul anilor, Chris a avut mai multe probleme cu justiţia, fiind condamnat acum 10 ani pentru că a bătut-o pe fosta iubită de la acea vreme, artista Rihanna. Pe lângă acestă întâmplare, mai exact în 2018, a fost dat în judecată de o femeie ce susţinea că a fost violată în timpul unei petreceri.

Nici 2019 nu a fost prea strălucit pentru rapperul american, la începutul acestui an, el fiind arestat la Paris pentru o altă acuzaţie de viol, ancheta fiind în plină desfăşurare. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro