A murit celebrul cântăreț de country Kenny Rogers

A murit Kenny Rogers © Twitter

Vestea tristă a zilei vine din lumea muzicii. Legendarul Kenny Rogers s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. 

Celebrul cântăreț de muzică country Kenny Rogers s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani, chiar în locuința sa. Familia Rogers a fost cea care a făcut publică teribila vestea. 

Familia Rogers anunță cu tristețe că Kenny Rogers a amurit aseară la 10:25”, a fost mesajul familiei transmis pe Twitter. 

Conform presei internaționale, reprezentantul familiei a declarat că artistul care a dominat tpurile în anii 70 și 80 a murit ”acasă din cauze naturale”. 

Din cauza coronavirusului care s-a abătut asupra tuturor statelor, regretatul artist va avea parte de o înmormântare foarte restrânsă. Astfel, familia a anunțat că acum va avea loc doar o mică ceremonie religioasă, urmând că după ce pandemia de coronavirus va trece, artistul să fie omagiat așa cum se cuvine. 

Kenny Rogers a lăsat în urma sa o carieră de peste 6 decenii. În tot acest timp, Rogers a lansat albume pe bandă rulantă care s-au vândut de-a lungul timpului în peste 120 de mii de copii. De asemenea, artistul a câștigat și numeroase premii, inclusiv Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro