A murit "fata cu ochii de aur"! Cunoscuta cântăreață a fost partenera de film a lui Alain Delon

A murit "fata cu ochii de aur"! Cunoscuta cântăreață a fost partenera de film a lui Alain Delon © Captură video

Este doliu atât în lumea muzicii, cât și în cea a filmului! Cântăreața și actrița Marie Laforet s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Era cunoscută și drept "fata cu ochii de aur".

Marie Laforet a murit în casa sa din Genolier. Maitena Marie Brigitte Doumenach, pe numele ei adevărat, a avut o viață tumultoasă. La vârsta de trei ani a fost violată de către un vecin. A putut găsi puterea să vorbească despre această traumă abia la vârsta de 35 de ani. A fost remarcată în 1959 de către un regizor, iar puțin mai târziu și-a făcut debutul pe marile ecrane. 

În 1960 a jucat alături de Alain Delon în Plein Soleil, atunci când a devenit foarte cunoscută. I s-a spus atunci și "fata cu ochii de aur".

Marie Laforet a fost căsătorită de cinci ori în întreaga viață și a avut trei copii, două fete și un băiat. A jucat de-a lungul vieții în filme precum "Les morfalous", "La chasse a l'omme", "Flic ou voyou" și multe altele. 

Marie Laforet a murit sâmbătă, pe 2 noiembrie. Anunțul trist a fost făcut de către familia artistei.

O altă cântăreață a lăsat un gol imens în sufletele fanilor. Cântăreața americană Nancy Holloway, a murit în urmă cu câteva luni. S-a retras de pe scenă în 2008 din cauza unor probleme de sănătate. 


facebook whatsapp twitter pinterest