A murit fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston. Cauza decesului a fost una halucinantă

+3 click pentru
galerie

A murit fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston. Cauza decesului a fost una halucinantă © Facebook

Nick Gordon, fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston s-a stins din viaţă la doar 30 de ani. Familia şi apropiaţii săi au fost şocaţi când au aflat cauza morţii.

Nick Gordon era fostul logodnic al lui Bobbi Kristina, fiica marii legende din muzică Whitney Houston, a transmis noticieros.televisa.com. Bărbatul a murit din cauza unei supradoze.

Bărbatul a murit chiar de Anul Nou după ce a luat o surpadoză. Acesta şi-a petrecut ultimele clipe de viaţă în Florida.

Cei care îl cunoşteau pe Nick au rămas şocaţi atunci când au aflat teribila veste. Aceasta a fost confirmată de fratele lui.

„Suntem devastatați de dispariția minunatului meu frate. A lăsat un gol imens în sufletul familiei și în inimile prietenilor. Lupta lui Nick în viață nu a fost ușoară. Sunt recunoscător că Dumnezeu m-a lăsat să-i fiu alături lui Nick la sfărșitul vieții și am putut să-l țin de mână în ultimele momente”

Nick a avut mari probleme cu drogurile. Din cauza consumului substanţelor, acesta a trecut prin mai multe atacuri cardiace. Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital, însă din păcate medicii nu au mai putut să-l salveze, potrivit Daily Mail, citat de noticieros.televisa.com.

Nick Gordon a fost considerat ca un fiu de Whitney Houston

Nick Gordon a fost foarte apropiat de Whitney Houston, ajungând să se numere printre membrii familiei sale atunci când s-a căsătorit cu fiica artistei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro