A murit Kirk Douglas. Legendarul actor avea 103 de ani

A murit Kirk Douglas. Legendarul actor avea 103 de ani © Hepta

Actorul Kirk Douglas, tatăl lui Michael Douglas și o adevărată legendă a cinematografiei, a murit, la vârsta de 103 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de fiul acestuia, iar omagiile au început să curgă peste tot în mediul online.

Michael Douglas a anunțat moartea tatălui său, Kirk Douglas, într-un comunicat făcut public prin intermediul presei.

„Eu și frații mei anunțăm, cu multă durere, că Kirk Douglas a plecat dintre noi astăzi. În ochii lumii, a fost o legendă, un actor din epoca de aur a filmelor, dar pentru mine și pentru frații mei, Joei și Peter, a fost doar tata”, a scris Michael, potrivit BBC.

În încheiere, actorul a scris: „O să închei cu cuvintele pe care i le-am zis la ultima lui zi de naștere și care vor fi mereu adevărate. Tată, te iubesc enorm și sunt mândru că sunt fiul tău.”

Un mesaj de adio a postat și Catherine Zeta Jones, soția lui Michael și nora lui Kirk Douglas. „Te voi iubi tot restul vieții mele. Îmi lipsești deja”, a notat actrița, pe contul de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie alb negru alături de actor.

Kirk Douglas s-a născut în 1916, în New York. A atins succesul în perioada considerată a fi „epoca de aur” a Hollywood-ului, obținând prima nominalizare la Oscar în anul 1949, pentru rolul din filmul „Champion”. A devenit cunoscut pentru numeroase roluri, de-a lungul celor 60 de ani când a jucat în pelicule. Unul dintre rolurile sale cele mai memorabile a fost în „Spartacus”, din naul 1960, acolo unde a jucat personajul principal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro