A vrut să fie drăguță, dar... ups! Vântul i-a „fluturat” fustița unei celebre dive și s-a văzut tot, tot / FOTO

+5 click pentru
galerie

A vrut să fie drăguță, dar... ups! Vântul i-a „fluturat” fustița unei celebre dive și s-a văzut tot, tot © Profimedia

Gafă vestimentară colosală pentru o mică starletă a Instagramului! Îmbrăcată drăguț, cu o fustiță scurtă și niște cizme până la genunchi, o tânără faimoasă a devenit deliciul internetului atunci când un suflu puternic de vânt i-a dat planurile peste cap.

Briar “Charlotte” D’Alessio, model din Canada, se afla în timpul unei ședințe foto, pe străzile din SUA. Îmbrăcată cu o fustă scurtă, outfit-ul părea a fi unul perfect pentru o tânără șic și mereu în pas cu moda.

Doar că, ce să vezi, Mama Natură pare să fi avut ceva împotriva ei. Un suflu puternic de vânt i-a ridicat fusta sus-sus și a lăsat să se vadă tot. Fotograful a surprins-o în fundul gol și este cam neclar dacă purta lenjerie intimă sau dacă doar a pus pe ea niște chiloței... tanga.

Cine este Briar D’Alessio

Născută îm Toronto, Canada, tânăra, în vârstă acum de 21 de ani, s-a mutat în Los Angeles, California împreună cu tatăl ei. A devenit celebră atunci când avea 16 ani, cu ajutorul unor poze devenite virale în mediul online. Tânăra a fost fotografiată în timp ce, alături de o amică, își schimba hainele la festivalul Coachella.

Tânăra, care este o mică starletă pe Instagram, a avut relații cu mai mulți bărbați faimoși, printre care și fiul lui Cindy Crawford, Presley Gerber. Deși venise în LA ca să se axeze pe educație, s-a lăsat de facultate pentru a se concentra pe cariera de vedetă a mediului online, spre supărarea mamei sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro