Abia acum s-a aflat! Detaliul cutremurător descoperit la autopsia lui Michael Jackson

Abia acum s-a aflat! Detaliul cutremurător descoperit la autopsia lui Michael Jackson © Arhivă

Moartea lui Michael Jackson, întoarsă aparent pe toate părțile, a fost un subiect amplu dezbătut timp de ani de zile. Cel mai mare star pop al planetei a murit fulgerător, șocând o lume întreagă, o lume care a început să pună și întrebări. Circumstanțele au fost unele foarte dubioase, motiv pentru care detalii din autopsia „Regelui Muzicii Pop” continuă să iasă la suprafață până și în zilele noastre.

Controversatul „Leaving Neverland” nu este singurul documentar focusat pe Michael Jackson, care a ieșit în acest an. „Killing Michael Jackson” s-a axat pe misterele din jurul decesului cântărețului și a dezvăluit noi detalii șocante.

Descoperire șocantă, la autopsia lui Michael Jackson

Potrivit detectivului Scott Smith, de la Poliția din Los Angeles, medicii legiști au descoperit faptul că Michael era complet chel, în momentul când au efectual autopsia. Potrivit ofițerului, nu avea păr nici în creștet, nici pe părți. Avea, în schimb, un tatuaj negru, pe care și-l făcuse în cap pentru a acoperi lipsa de păr din creștet. Drept urmare, de fiecare dată când ieșea din casă, starul pop purta perucă.

Se pare că motivul pentru care artistul nu mai avea păr a fost o reclamă la o băutură răcoritoare. În 1984, când se afla pe platourile de filmare, a avut loc un incident care i-a lăsat arsuri grave pe corp.

Pe corpul lui Michael Jackson a mai fost descoperită și alopecie, dar și alte detalii tulburătoare. Artistul avea corpul acoperit de cicatrice, semnele numeroase intervenții chirurgicale pe care și le-a tot făcut de-a lungul timpului. Avea semne aproaope peste tot: la nas, la gât, în spatele urechilor, pe brațe, la încheieturi, dar nu numai.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro