Actorii din "Prietenii tăi", surpriză uriaşă pentru fani. Ce decizie au luat starurile la 25 de ani de la lansarea serialului

Actorii din "Prietenii tăi", surpriză uriaşă pentru fani. Ce decizie au luat starurile la 25 de ani de la lansarea serialului © Sursă Facebook

"Prietenii tăi" este unul dintre cele mai urmărite seriale din lume. De la lansare şi până în prezent, acesta a strâns milioane de fani. În urma insistenţelor admiratorilor, atât creatorii, cât şi protagoniştii vor să le pregătească acestora o surpriză.

Creatorii alături de starurile care joacă în serial au luat o hotărâre care cu siguranţă îi va bucura pe fani. Aceştia negociază cu un post de televiziune pentru a face posibilă o "reuniune specială", la 25 de ani de la lansare. 

Negocierile privesc "o reuniune fără scenariu" la care să ia parte toţi membrii celebrului serial de comedie. Aceştia actorii sunt Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer şi Lisa Kudrow. Ei au devenit faimoşi, cucerind inimile fanilor cu rolurile Monicăi, lui Joey, Chandler, Rachel, Ross şi a lui Phoebe.

Pentru ca această intiţiativă să fie posibilă, trebuie să existe un cu acord creatorii serialului şi actorii. Momentan, postul de televiziune şi casa de producţie care va stabili ca agenda artiştilor să coincidă nu au făcut niciun comentariu legat de acest subiect.

Primul sezon s-a lansat în anul 1994

Primul sezon a apărut în anul 1994. Serialul se bucura atunci de peste 24 de miloane de fani din Statele Unite ale Americii. Timp de zece ani, telespectatorii au urmărit cu entuziasm fiecare aventură a simpaticilor actori, care le-au însesinat zilele. În 2004, după 236 de episoade, serialul de comedie s-a despărţit de cele 52 de milioane de fani.

Fanii vor avea parte de o altă surpriză, deoarece cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea serialului de comedie, canapeaua din cafeneaua Central Perk va călători în mai multe ţări. Printre acestea se numără Marea Britanie şi Franţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro