Doliu în lumea filmului. A murit un actor din ''Breaking Bad''

+2 click pentru
galerie

Doliu în lumea filmului. A murit un actor din ''Breaking Bad'' © Facebook

Durere mare în lumea filmului. Unul dintre cei mai apreciați actori s-a stins din viață. Acesta a murit din cauza unor probleme grave de sănătate la vârsta de 78 de ani, potrivit presei din străinătate.

Actorul Breaking Bad s-a stins din cauza unei boli grave

Robert Forster, pentru că despre el este vorba, a murit din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Medicii au încercat să facă tot ce le-a stat în putință, însă, din păcata, acesta nu a mai putut fi salvat. Robert Forster a murit în Los Angeles, acolo unde și-a petrecut ultima perioadă din viață.

Robert Forster este cunoscut datorită rolului său din Breaking Bad, acolo unde, deși a apărut doar în finalul serialului, rolul său a fost unul extrem de important. În serial el a mai jucat alături de alte nume mari ca Aaron Paul și Bryan Cranston. De altfel, rolul vieții sale a fost cel din filmul Jackie Braown, acolo unde fanii au putut observa valoarea sa actoricească.

Fanii sunt devastați de pierderea marelui actor

Vestea că Robert Forster a murit a produs multă durere în sufletele fanilor, care sperau ca acesta să-și revină. După anunțul decesului său, în mediul online au apărut tot felul de mesaje de condoleanțe.

O altă mare actriță a murit

Actriţa şi cântăreaţa Diahann Carroll, cunoscută pe plan internaţional pentru rolul din serialul ,,Dynasty'', a decedat la vârsta de 84 de ani. Deschizătoarea de drumuri pentru actriţele de culoare din televiziunea americană, Diahann Carroll a deceat la vârsta la 84 de ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro