Cuplu nou în showbiz! Cu cine îşi reface Adele viaţa după divorţ

Cuplu nou în showbiz! Cu cine îşi reface Adele viaţa după divorţ © Sursă Facebook

Are o voce de milioane şi o viaţă la care mulţi aspiră. Dragostea părea să fie însă un capitol la care celebra cântăreaţă Adele nu are noroc. După ce a trecut printr-un divorţ acum şase luni şi a rămas să îl crească singură pe micuţul Angelo, artista le-a dat peste nas gurilor rele şi şi-a surprins fanii cu noul său iubit, la fel de faimos.

Frumoasa Adele a fost surprinsă având mai multe întâlniri în compania noului bărbat din viaţa ei. Acesta este rapper-ul britanic Skepta, care s-a iubit în trecut cu top-modelul Naomi Campbell.

“Adele şi Skepta au fost apropiaţi unul de altul după ce relaţiile lor precedente s-au încheiat. Aveau o legătură strânsă şi o conexiune specială. De fiecare dată au petrecut mai mult timp împreună, iar mulţi prieteni speră ca ei să devină în curând un cuplu”, a declarat o sursă apropiată de-a artistei.

Relaţia dintre cei doi este foarte apropiată, lucru confirmat de faptul că Adele a fost cea care a organizat în urmă cu câteva săptămâni petrecerea pentru ziua de naştere a lui Skepta.

Deşi sursele se arată atât de sigure despre relaţia celor doi, reprezentanţii lui Adele şi Skepta nu au vrut să dea nicio declaraţie în legătură cu acest subiect.


facebook whatsapp twitter pinterest