Adele este de nerecunoscut! Cum arată artista, după ce slăbit mai bine de 50 de kilograme / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Adele este de nerecunoscut! Cum arată artista, după ce slăbit mai bine de 50 de kilograme / VIDEO © Instagram

Adele este artista care a suferit cele mai multe schimbări în ultima perioadă. Vedeta s-a despărţit de Simon, tatăl copilului ei, iar de atunci viaţa ei parcă este alta! Şi dacă vorbim de fizic, ei bine... Imaginile vorbesc de la sine!

Vedeta a suferit schimbări atât din punct de vedere emoţional şi a devenit mai puternică, însă cea care ne-a uimit este schimbarea fizică. Asta pentru că Adele este de nerecunoscut după ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme.

Cea mai recentă apariţie în public a vedetei a şocat pe toată lumea. Vedeta s-a lăsat fotografiată pe o plajă din Caraibe, în timp ce purta o rochie foarte scurtă cu buline. Din imaginile respective se poate observa că artista a slăbit enorm, talia ei este foarte mică, iar picioarele ei sunt mai zvelte ca oricând.

Nici nu este de mirare, dacă ţinem cont că chiar ea a spus că a reuşit să slăbească 50 de kilograme. Artista a ţinut o dietă echilibrată, dată de un nutriţionist, pe care a combinat-o cu efort fizic, iar rezultatele sunt uimitoare!

Imaginile cu Adele i-a împărțit pe fani în două tabere. Unii au spus că vedeta arată foarte bine slabă așa, pe când celalaltă tabără spune că vedeta pare bolnavă, iar noua siluetă nu o prinde bine deloc. Cu toate acestea, artista nu ascultă deloc de gura lumii, iar transformarea sa încă nu a ajuns la final, potrivit Antena Stars.

E clar că Adele este pusă pe fapte mari anul acesta! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro