Vestea care a zguduit showbizul! Un supermodel celebru s-a căsătorit virgină, la vârsta de 27 de ani. Cum a reușit „performanța”

+3 click pentru
galerie

Vestea care a zguduit showbizul! Un supermodel celebru s-a căsătorit virgină, la vârsta de 27 de ani. Cum a reușit „performanța” © Instagram.com

Este unul dintre cele mai apreciate supermodele din lume și are fanii la picioare! A fost „îngeraș” la Victoria`s Secret și pune bărbații pe jar, dar ceea ce nimeni nu știa despre ea este faptul că în momentul în care s-a căsătorit, la vârsta de 27 de ani era, încă, virgină. 

Adriana Lima, virgină până la 27 de ani

Este o bombă sexy, dar a aruncat showbizul în aer atunci când a făcut mărturisirea vieții ei. Adriana Lima, căci despre ea este vorba, fost „îngeraș” la Victoria`s Secret și supermodel de succes, căci despre ea este vorba, a declarat că în momentul în care a ajuns la altar kla vârsta de 27 de ani alături de iubitul ei, Marko Jaric, aceasta era...virgină!

Presa internațională relatează că Adriana Lima s-a păstrat „pură” până în noaptea nunții, din cauza restricțiilor impuse de religia pe care o are. 

A renunțat la Victoria`s Secret după 20 de ani de carieră

După 20 de ani de activitate pe podium, Adriana Lima a decis să-și încheie cariera de supermodel pentru Victoria`s Secret. Vedeta a făcut publică dorința sa chiar pe contul de Instagram, acolo unde le-a mulțumit fanilor pentru aprecierea pe care i-au oferit-o în toți anii ei de glorie și a și postat câteva imagini cu cele mai bune momente ale sale. 

“Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtășit din secretele tale și, cel mai important, nu mi-ai dat doar aripi, ci m-ai învățat să zbor. Toată ❤️ pentru cei mai buni fani din 🌎! Cu dragoste, Adriana 💖”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro