Al Pacino a fost părăsit de iubita tinerică pentru că e bătrân și zgârcit: „Îmi cumpăra doar flori”

Al Pacino a fost părăsit de iubita tinerică pentru că e bătrân, urât și zgârcit: „Îmi cumpăra doar flori” © Profimedia

Momente cu adevărat umilitoare pentru Al Pacino. Chiar dacă este, fără dar și poate, unul dintre cei mai mari actori ai planetei, asta nu înseamnă că este ocolit de problemele de pe plan amoros. Actorul a fost părăsit de iubita cu 40 de ani mai tânără, care nu s-a sfiit deloc în a spune, foarte explicit, ce a adus-o la această decizie.

Meital Dohan, în vârstă de 43 de ani, a devenit iubita lui Al Pacino, de 79 de ani, în anul 2018. Deși au trăit clipe frumoase împreună, lanțul de iubire s-a rupt și chiar lasă urme adânci. Dohan îl face de râs pe legendarul cineast, invocând drept motive ale despărțirii faptul că este bătrân, urât și mult prea zgârcit.

Al Pacino, părăsit și umilit de iubită

Diferența de vârstă mult prea mare i-a pus capac brunetei, care a dat dovadă de o sinceritate debordantă atunci când a recunoscut motivele pentru care i-a spus „adio” lui Al Pacino.

„Am încercat să neg cât am putut, dar ce să mai, el e deja un om bătrân. Diferența de vârstă este mare, da. Așa că, cu toată dragostea din lumea, nu a mai mers”, a povestit fosta iubită a lui Pacino, pentru publicația La Isha.

Aceasta a continuat: „Îmi cumpăra doar flori. Cum aș putea să spun mai politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani?”

Atunci când s-a cuplat cu Doha, Al Pacino se îndrăgostise de ea atât de tare încât și-a părăsit iubita de la vremea respectivă, pe Lucia Sola.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro