Alan Merrill a murit. Compozitorul celebrei piesei ”I Love Rock and Roll” a fost răpus de coronavirus

Alan Merrill a murit © Twitter

Vestea tristă a zilei vine din lumea muzicii. Celebrul compozitor al piesei ”I Love Rock and Roll” s-a stins din viață după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Cântărețul și compozitorul Alan Merrill a murit duminică, 29 martie 2020, la New York. Artistul în vârstă de 69 de ani a contactat coronavirusul, iar din cauza complicațiilor provocate de virusul ucigaș, acesta a pierdut lupta cu viața și s-a ridicat la ceruri. Vestea pierderii artistului a fost făcută publică chiar de către fiica acestuia, Laura Merrill, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Fiica artistului este devastată după ce tatăl său a pierdut lupta cu viața. Cei doi erau extrem de apropiați, fiind cei mai buni prieteni, iar pierderea celebrului compozitor a lăsat în sufletul tinerei un mare gol.

”Tu ai fost mai mult decât tatăl meu. Tu ai fost cel bun prieten al meu. Tu ai fost unul la un million. Tu ai fost mereu acolo. Ce voi face eu acum fără tine? Sunt pierdută. Tată te iubesc foarte mult, această durere este insuportabilă. Te iubesc pentru totdeauna”, este doar o parte din ceea ce a scris fiica artistului pe pagina sa de Facebook. Aceasta strigându-și durerea prin mai multe postări în mediul online.

Colegii, fanii și apropiații artistului sunt devastați de durerea provocată de moartea celebrului compozitor. Toți îi plâng acum urmele.

În SUA  s-au raportat până în prezent 143.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi peste 2.500 de decese. New York fiind unul dintre cele mai afectate orașe de pandemia de COVID-19.

Cine a fost Alan Merrill

Alan Merrill s-a născut pe data de 19 februarie 1951, la New York, însă a crescut trăind în Elveția, Japonia și Los Angeles. Artistul s-a reîntors în orașul natal abia atunci când și-a început strălucita carieră. De-a lungul anilor petrecuți pe scenă, Alan a fost scriitor, model, actor, solist și chitarist 

Una dintre cele mai celebre piese ”I Love Rock and Roll” a fost a fost înregistrată de trupa Arrows în anul 1975, dar a devenit extrem de cunoscută abia în 1981.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro