A născut! Artista a devenit mămica pentru a treia oară

+3 click pentru
galerie

A născut! Artista a devenit mămica pentru a treia oară © Foto: Instagram

Veste bombă în showbizul internaţional. Una dintre cele mai apreciate artiste a devenit mamă pentru a treia oară, la vârsta de 44 de ani.

Alanis Morissette, pentru că despre ea este vorba, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Frumosa veste a fost dată pe reţelele sociale chiar de către proaspăta mămică.

Alanis Morissette, mamă pentru a treia oară la 44 de ani

Chiar dacă nu mai este la prima tinereţe, Alanis Morissette nu s-a temut să mai aducă o viaţă pe lume. Simpatica artistă a ţinut câteva luni bune sarcina secretă, iar în momentul în care şi-a anunţat fanii că urmează să devină din nou mamă, aceştia au rămas uimiţi.

Alanis Morissette este în culmea fericirii şi a dat vestea plină de împlinire pe reţelele sociale. Alanis Morissette a anunţat că a născut abia la câteva zile de la marele moment, micuţul venind pe lume pe data de 8 august.

"Este aici. Winter Mercy Morissette-Treadway", este mesajul transmis de Alanis Morissette pe Instagram. Artista le-a arătat prietenilor şi prima imagine cu bebeluşul ei, care este o frumuseţe. De asemenea, la puţin timp după ce a anunţat că a născut, Alanis Morissette a fost felicitată de toţi fanii pe reţelele sociale, acolo unde aceştia au transmis mesaje care mai de care mai frumoase.

Alanis Morissette a anunţat că este însărcinată într-un fel uimitor

Doar apropiaţii au ştiut că artista este însărcinată, astfel că atunci când a dat marea veste, Alanis Morissette a ţinut ca totul să fie special. Şi aşa a şi fost. Alanis Morissette s-a pozat în sala de înregistrări, acolo unde le-a arătat fanilor burtica care începea să prindă contur.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro