Alec Baldwin va fi din nou tată. Soţia celebrului actor este însăcinată pentru a cincea oară

+3 click pentru
galerie

Alec Baldwin va fi din nou tată. Soţia celebrului actor este însăcinată pentru a cincea oară © instagram.com

La doar cinci luni după ce a pierdut o sarcină şi au trecut prin momente dificile, Alec Baldwin şi soţia lui au motive de fericire. Cei doi vor deveni părinţi pentru a cincea oară. 

Soţia actorului, Hilaria Baldwin a postat pe contul său de instagram un video în care se vede bătând inimioara unui bebeluş: ,,E încă foarte devreme…dar am aflat că există un pic omuleț în mine'', a scris ea la video în care a anunţat că va aduce pe lume un copil.

„Sunetul inimii lui puternice m-a făcut atât de fericită, mai ales după pierderea pe care am suferit-o în primăvară. Am vrut să împărtășim această veste pentru că suntem foarte încântați și nu vrem să ascundem sarcina. Primele luni sunt grele cu epuizare și greață … și nu vreau să mă prefac că mă simt bine'' , a mai scris Hilaria Baldwin în descrierea video-ului pe care l-a postat pe contul său de socializare.

Alec Baldwin a postat acelaşi video şi pe contul său de instagram, iar în descriere şi-a anunţat fanii că va fi din nou tată: „Ei bine, sunt încântat să vă anunț : Încă un Baldwinito. Dumnezeu e bun''.


Alec și Hilaria Baldwin au împreună 4 copii cu vârste de până la 6 ani, iar în luna aprilie soţia acestuia a pierdut o sarcină, iar asta i-a afectat destul de mult şi au trecut prin momente foarte dificile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest