Actriță celebră, totul despre drama care i-a marcat viața pentru totdeauna. A făcut 2 întreruperi de sarcină, în numai câteva luni: „A fost devastator”

+3 click pentru
galerie

Actriță celebră, totul despre drama care i-a marcat viața pentru totdeauna. A făcut 2 întreruperi de sarcină, în numai câteva luni: „A fost devastator” © Instagram

Este una dintre cele mai aprecite actrițe din lume, dar puțini sunt cei care îi cunosc drama. Alyssa Milano, căci despre ea este vorba a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă când, împinsă de anumite circumstanțe a fost nevoită să facă 2 întreruperi de sarcină la numai câteva luni distanță una de alta. 

Alyssa Milano, celebra actriță ajunsă la vârsta de 46 de ani a demonstrat tot timpul că uneori, succesul ascunde dureri adânci, pe care doar ea le poate înțelege. Chiar dacă în producțiile a cărei protagonistă a fost au fost clare lucrurile și a arătat fanilor săi că este o actriță desăvârșită, Alyssa Milano a vorbit de prea puține ori despre viața ei personală și a preferat să nu lase lucrurile negative pe care le-a trăit să le dea o stare de spirit proastă fanilor săi. 

Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, Alyssa Milano și-a făcut curaj și a vorbit despre drama care i-a marcat viața pentru totdeauna. Fiind mult prea tânără și având o carieră de succes în față, actrița a fost nevoită, din cauza circumstanțelor, după cum chiar ea susține, să facă 2 întrerupri de sarcină. Dureros a fost faptul că acestea s-au produs la o distanță de timp relativ mică una de cealaltă, scrie presa internațională. Șocant este faptul că actrița a rămas de 2 ori însărcinată, în condițiile în care folosea anticoncepționale. 

„Nu a fost o alegere ușoară. Nu a fost ceva ce mi-am dorit, dar era un lucru de care am avut nevoie. A fost devastator...Am făcut tot ce am putut pentru a preveni sarcina și tot am rămas gravidă, deci am luat din nou decizia corectă de a pune capăt sarcinii” a mărturisit actrița, în presa internațională. 

În prezent, Alyssa Milano are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Actrița este căsătorită cu David Bugliari din anul 2009 și are 2 copii, pe Elizabella Dylan Bugliari și Milo Thomas Bugliari. Alyssa Milano a trecut și printr-o căsnicie eșuată, fiind pentru o scurtă perioadă de timp, în anul 1999, soția lui Cinjun Tate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro