Atenție!
Conținut pentru adulți!

Ea este una dintre româncele cel mai bine plătite de pe Instagram! Posteriorul ei valorează 1.5 milioane de dolari. GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Ea este una dintre româncele cel mai bine plătite de pe Instagram! Posteriorul ei valorează 1.5 milioane de dolari. GALERIE FOTO © Instagram

Bucureșteanca Andrea Abeli este considerată una dintre cele mai sexy vedete de pe Instagram și totodată una dintre cel mai bine plătite. Face 1.5 milioane de dolari pe an cu ajutorul formelor sale apetisante, care ar zăpăci orice bărbat.

Andrea Abeli sau Andrea Vasile are 35 de ani și a știut mereu că își va asigura portofelul cu ajutorul comunității online. Astfel, conștientă de atuurile sale fizice, pe româncă o urmăresc 3.1 milioane de oameni pe Instagram, acolo unde este plătită cucâteva mii de euro pentru fiecare postare.

Ea și-a deschis propria agenție de marketing în urmă cu cinci ani, apoi a început să scoată sume frumușele din pictorialele cu lenjerie intimă. De aici până la avere nu a mai fost decât un pas pentru că este una dintre cele mai căutate vedete de pe Instagram.

Plătită cu 5.000 de dolari pentru o poză

Potrivit Daily Star, Andrea Abeli locuiește acum în Miami, dar are legături puternice cu România. A jucat într-un film românesc de comedie, dar și în câteva piese la Teatrul Național, terminând un master în drept în anul 2006.

Tânăra este ofertată de foarte multe agenții și branduri care doresc să îi folosească imaginea, în care Andrea investește foarte mulți bani, așa că nu este de mirare că este plătită cu 5.000 de euro pentru fiecare poză pe care o încarcă pe rețeaua socială. Acum concurează în privința posteriorului cu vedete precum Demi Rose sau Kim Kardashian și pare că știe cum stă treaba atunci când vin vorba despre marketingul online la cel mai înalt nivel. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro