Angelina Jolie, adevărul despre anorexie! "Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani"

+3 click pentru
galerie

Angelina Jolie, adevărul despre anorexie! "Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani" © Hepta

Angelina Jolie s-a schimbat foarte mult după divorțul de Brad Pitt, petrecut în urmă cu trei ani. Vestea a șocat pe toată lumea, fostul cuplu fiind considerat unul dintre cele mai puternice și indiviate din lume.

Angelina Jolie a slăbit enorm după separare, iar mulți s-au temut că este în prag de anorexie. Cu toate că încă de la momentul debului pe scena actoriei Angelina Jolie a afișat un trup ca tras prin inel, în ultima perioadă kilogramele în minus i-au îngrijorat pe fani. Unii colegi de platou ai actriței spuneau despre Angelina Jolie că muncește enorm de mult, iar în unele zile consumă doar cafea, fără să mănânce deloc.

Divorțul a adus-o în pragul anorexiei?

În ultima perioadă, lucrurile s-au mai schimbat în viața actriței, a avut rolul principal în producția "Maleficent", unde a fost într-o formă fizică de invidiat și pare că a redevenit cea din trecut. Recent, Angelina Jolie a pozat nud pentru o celebră revistă de modă și a oferit un interviu despre schimbările din viața ei care au schimbat-o mai ales ca om. 

"Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene", a declarat actrița, pentru Harpers Bazaaar.

Cât despre copiii săi, îi consideră sursa ei de putere, persoanele care au ajutat-o să își revină după divorț și să se redescopere. 

"Acea parte din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi distrusă de viaţă prin durerea pe care ţi-o provoacă. Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latyură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine", a mai spus actrița. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest