Apariţii de senzaţie la Globurile de Aur! Nadia Comăneci, printre invitaţii de seamă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Apariţii de senzaţie la Globurile de Aur! Nadia Comăneci, printre invitaţii de seamă / VIDEO © Facebook

Toată spuma cea vestită a Hollywood-ului s-a adunat pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, Globurile de Aur. Bineînţeles că pe covorul roşu celebrităţile au strălucit în ţinute care de care mai spectaculoase.

Să începem cu Jennifer Lopez, care a atras toate privirile prin rochia superbă pe care a purtat-o, cu o fundă supradimensionată, în două nuanţe, verde smarald şi auriu. Părul a fost coafat într-un coc finisat, cu împletituri adăugate. Frumoasa artistă a radiat de fericie la braţul logodnicului său, Alex Rodriguez, care a purtat un costum clasic, impecabil.

Şi dacă tot am pomenit de costume impecabile, nu puteau lipsi din lista noastra Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio. Ambii au purtat smoking clasic, papion negru, şi cămăşi albe, perfect croite. Brad Pitt a ales să dea un plus de stil prin accesorii, mai exact, inele supradimensionate.

Mergem mai departe la o altă divă de la Hollywood, Sofia Vergara. Bomba sexy este recunoscută pentru faptul că la fiecare eveniment poartă rochii tip sirenă, cae să îi scoată în evidenţă trupul perfect, cu forme voluptoase. De data aceasta a ales o rochie marsala, cu detalii aurii, la care a asortat o geantă fină, în aceleaşi nuanţe, potrivit Antena Stars.

Una dintre cele mai interesante ţinute le-a avut Ellen DeGeneres, care a ales un costum în stilul caracteristic, dar acoperit cu mici cristale, care i-a dat un plus de preţiozitate.

Elton John a purtat un smoking clasic, dar cu un papion mai deosebit, cu o formă interesantă, iar ochelarii roşii care l-au consacrat au fost nelipsiţi. O altă divă care a strălucit pe covorul roşu este Sandra Bullock, care a ales să poarte o rochie galbenă, cu multe volane, iar accesoriile aurii au completat look-ul perfect. 

Una dintre apariţiile colorate ale serii a fost Taylor Swift, care a purtat o rochie primăvăratică, albastră, cu flori mari galbene. Rochia a avut spatele gol şi un decupaj interesant în zona abdomenului.

Dar surpriza evenimentului a fost Nadia Comăneci, care a  fost şi ea prezentă la decernarea premiilor Golden Globes. Campioana noastră a purtat o rochie din paiete negre, cu un umăr descoperit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro