Apelul disperat al lui Charlie Sheen, după ce a pierdut legătura cu părinții în timpul unui incendiu: „Vă rog să mă anunțați”

+3 click pentru
galerie

Charlie și Martin Sheen © Hepta

Sunt momente delicate pentru Charlie Sheen, dar nu numai. Un puternic incendiu de vegetație care a cuprins California a dus la evacuarea mai multor persoane, printre care se numără și părinții celebrului actor, Janet și Martin Sheen.

Charlie Sheen a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, după ce a pierdut legătura cu părinții lui.

„Nu pot să dau de părinții mei, Martin și Janet Sheen. Sunt cu un grup, în apropiere de Zuma Beach. Dacă îi vede cineva, vă rog să mă anunțați că sunt bine și în siguranță în mijlocul acestui scenariu oribil”, a scris Charlie Sheen, pe Twitter.

Incendiile de vegetație au scăpat de sub control vineri, nouă persoane murind mistuite de văpaia puternică. Numeroase vedete cu locuințe în Malibu au fost forțate să fugă și să își lase casele în urmă, printre care și Kim Kardashian. Casa mamei sale vitrege, Caitlyn Jenner, a ars din temelii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro