Asasinul lui John Lennon rupe tăcerea, la 38 de ani de la crima macabră: „Nu era chip să mă duc acasă”

John Lennon © arhivă

Au trecut 38 de ani de când starul rock, John Lennon, a fost asasinat cu sânge rece. Ajuns probabil la o vârstă la care regretă faptele macabre pe care le-a făcut, ucigașul acestua a rupt răcerea și a mărturisit tot ce avea pe suflet. 

John Lennon a fost un reper de mare valoare în muzica roxk. Din păcate, artistul a murit la numai 40 de ani, fiind asasinat. Mark David Chapman, ucigașul său, a vorbit pentru presa internațională, povestind tot ce i-a trecut prin cap chiar înainte de a-l ucide pe John Lennon. „Ajunsesem prea departe″, a mai spus Chapman, în vârstă acum de 63 de ani, arată presa internațională. În anul 1980, John Lennon se îndrepta spre studio-ul n care își înregistra piesele, atunci când a fost abordat de ucigașul său, în plină stradă. Acesta avea un album în mână, pe care i-ar fi cerut lui Lennon să-l semneze. Cei doi chiar au făcut o fotografie împreună, dar criminaluil nu s-a oprit aici și nu s-a mulțumit cu ceea ce i-a dăruit vedeta, așa că nu a mai trecut mult și a trecut la treabă.

„Îmi amintesc că mă gândeam - hei, ai luat albumul acum, uita-te, l-a semnat, du-te acasă, dar nu era chip să mă duc acasă”, a povestit Chapman. În cele din urmă, John Lennon a fost atât împușcat, cât și bătut cu bestialitate de către asasinul său, chiar în fața soției sale. 

„O sută de ani de acum încolo vor continua să-şi amintească de el şi îşi vor aminti de el ca de cineva ucis şi aceasta va fi ceva negativ”, a mai spus ucigașul lui John Lennon. 

Chapman a fost condamnat la 20 de ani de închisoare şi până la închisoarea pe viaţă după ce a pledat vinovat de crimă de gradul doi în 1981. I s-a refuzat eliberarea condiţionată de 10 ori din anul 2000 şi nu va mai avea altă şansă de eliberare până în august 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro