Imagini needitate cu modelul Ashley Graham. Posteriorul vedetei, invadat de celulită! FOTO

+5 click pentru
galerie

Imagini needitate cu modelul Ashley Graham. Posteriorul vedetei, invadat de celulită! FOTO © Instagram

Ashley Graham și-a etalat din nou formele sale voluptoase pe plajă, spre stupefierea tuturor. Deși nu deține dimensiunile perfecte, modelul XXL nu se ferește să se afișeze în costum de baie și să-și expună celulita. 

Cea mai recentă apariție a modelului plus-size a fost pe o plajă de fițe. Celebra Ashley Graham a pozat în costum de baie și a fost printre puținele dăți când au apărut pe internet fotografii needitate cu modelul XXL. În costum de baie, fără photoshop și cu corpul plin de celulită, Ashely Graham s-a plimbat pe plajă și chiar dacă oamenii și-au dat coate și au bârfit pe la colțuri, lui Ashley nici că i-a păsat!

Ashley Graham este considerată un model extrem de sexy, datorită atitudinii sale încrezătoare. La fiecare shooting, modelul plus-size afișează aceeași încredere în sine și se declară mulțumită de corpul său, chiar dacă dimensiunile sale depășesc formele perfecte la care aspiră orice model. Cu toate acestea, în ultimul timp, corpul vedetei a început să ia din nou proporții.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro