Bar Refaeli este în culmea fericirii! Modelul a devenit mămică pentru a treia oară

+4 click pentru
galerie

Bar Refaeli este în culmea fericirii! Modelul a devenit mămică pentru a treia oară © Instagram

Bar Refaeli e mai fericită ca oricând. Fotomodelul a devenit mămică pentru a treia oară, împărtăşind asta cu fanii ei!

Bar Refaeli este cunoscută drept unul dintre cele mai bune modele de rang internaţional. Dacă acum câteva luni, blondina îţi anunţa sarcina, ieri, frumoasa Bar a devenit mămică pentru a treia oară.

Blondina a ţinut să împărtăşească momentul cu fanii ei, postând pe contul de Instagram o fotografie din spital, purtând o ţinută specifică. "Iată ce înseamnă adevăratul glam. Al treilea copil în trei ani și jumătate. Viața este frumoasă", a scris Refaeli în drescrierea pozei.

Modelul în vârstă de 34 de ani are o căsnicie de mai bine de 5 ani cu omul de afaceri Adi Ezra. Pe lângă noul născut, cei doi sunt fericiţii părinţi a două fetiţe, în vârstă de 3 ani, respectiv 2 ani şi opt luni.  

A fost acuzată de fraudă fiscală

Acum 8 ani, Bar a declarat că locuieşte cu actorul Leonardo DiCaprio, în Statele Unite, cu toate că ea avea domiciliul în Tel Aviv. Justiţia din Israel s-a sesizat imediat şi a acuzat-o pe frumoasa blondină de fraudă fiscală în valoare de 6,1 milioane de dolari. Pe lângă asta, acum câţiva ani, Refaeli a minţit cu privire la rezidenţa fiscală, fiind arestată. În cele din urmă, blondina a ieşit din închisoare pe cauţiune

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro