Bat clopote de nuntă în showbiz! O celebră actriţă s-a logodit cu iubitul cu 9 ani mai tânăr

+2 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă în showbiz! O celebră actriţă s-a logodit cu iubitul cu 9 ani mai tânăr © okmagazine.ro

Sienna Miller este în culmea fericirii. Celebra actriţă a fost cerută în căsătorie de iubitul său cu nouă ani mai tânăr, Lucas Zwirner. 

Chiar dacă între Sienna Miller şi iubitul ei există o diferenţă de nouă ani, acest lucru nu a constituit niciodată o problemă pentru cei doi porumbei. Aceştia au închis definitiv gurile răutăcioase, trecând la un nou nivel în relaţia lor.

Lucas Zwirner, proprietarul unei galerii de artă şi fiul germanului David Zwirner, şi-a luat inima în dinţi şi a făcut în sfârşit pasul cel mare. Celebra cântăreaţă a fost văzută recent purtând un inel spectaculos pe deget, diamantul sclipitor ieşind în evidenţă.

Un prieten de-al actriţei a dezvăluit faptul că Lucas a fost primit foarte bine de familia actriţei, inclusiv de fetiţa acesteia. Între el şi micuţa în vârstă de 7 ani s-a legat în scurt timp o relaţie de prietenie. 

"Fata ei, Marlowe, are o relaţie foarte frumoasă şi apropiată cu Lucas (...). Cu toţii sunt foarte bucuroşi pentru noua etapă din viaţa lor", a mărturisit prietenul fericitului cuplu pentru Us Weekly.

Lucas Zwirner şi Sienna Miller au fost invitaţi şi au participat împreună la diverse nunţi celebre din showbizul de peste Ocean. Fanii aşteaptă acum cu nerăbdare ca să vină şi rândul lor şi speră ca povestea să nu se mai repete pentru artistă, având în vedere că ea a mai fost logodită de două ori: cu Tom Sturridge şi cu Bennett Miller.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro