Bat clopote de nuntă pentru o actriţă celebră! Cât a costat inelul de logodnă

+3 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă pentru o actriţă celebră! Cât a costat inelul de logodnă © Instagram

O faimoasă actriţă a fost cerută în căsătorie! Vedeta a acceptat propunerea, iar acum se laudă cu un inel de logodnă superb, ce valorează o avere destul de mare. Iată care este norocoasa!

Emma Stone se numără printre cele mai iubite actriţe de peste Ocean. Vedetei nu îi merge bine doar pe plan profesional, dovada fiind faptul că de curând a fost cerută în căsătăorie de iubitul ei, scenaristul Dave McCary.

Cei doi nu au putut păstra bucuria doar pentru ei şi le-a împărtăşit fanilor vestea mult aşteptată printr-o fotografie postată pe Instagram. Deocamdată nu a fost făcută publică nicio informaţie despre nunta lor, dar probabil nu va avea loc foarte curând, având în vedere agenda încărcată a celor două staruri.

Cât a costat inelul de logodnă

Pe lângă faptul că are o frumuseţe care îţi ia ochii, inelul purtat de Emma Stone este pe atât de scump. Dave i-a cumpărat un inel care valorează 4.780 de dolari. Magazinul din care a fost achiziţionat este frecventat de nume mari precum Meghan Markle şi Emma Watson.

Bijuteria sclipitoare conţine o perlă netratată ce măsoară 8 milimetri, şi diamante de 0,37 carate, cu o bază de aur de 18 carate.

Emma Stone şi Dave McCary s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2016, când actriţa a fost invitată la emisiunea pentru care lucrează scenaristul. Între cei doi îndrăgostiţi a fost dragoste la prima vedere. Aceştia au preferat ca la începutul relaţiei să fie discreţi şi să nu se afişeze prea mult în faţa presei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro