Bătrânețea își spune cuvântul! Arnold Schwarzenegger trebuie să o lase mai moale cu sala

+3 click pentru
galerie

Arnold Schwarzenegger © hepta.ro

Ajuns la vârsta de 71 de ani, Arnold Schwarzenegger este o persoană destul de activă, căreia îi place să se mențină în formă și să facă mult sport. Din păcate medicii l-au avertizat pe fostul guvernator al Statului California să o lase mai moale cu exercițiile fizice solicitante. 

Deși a avut parte numai de roluri în super-filme de acțiune, Arnold Schwarzenegger a ajuns la venerabila vârstă de 71 de ani și, chiar și așa, este o persoană extrem de activă. Dar, celebrul actror s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. După ce a fost operat la umăr, şold şi genunchi, doctorii i-au interzis actorului de 71 de ani să mai lucreze în sala de forţă din greu.

„Nu mai pot face squats ori tipurile grele de exerciţii. Genunchii mei sunt slăbiţi. Şi trebuie să-i protejez, căci vreau să mai pot merge la schi” a spus actorul, în cadrul unui interviu. 

Arnold Alois Schwarzenegger este un fost culturist și actor american originar din Austria, politician republican, care a servit ca cel de-al treizeci și optulea guvernator al statului California. Schwarzenegger și-a câștigat faima ca actor Hollywood-ian în filme de acțiune.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest