Bella Hadid le-a povestit fanilor despre problemele de sănătate mintală

Bella Hadid le-a povestit fanilor despre problemele de sănătate mintală © sursa Instagram

Bella Hadid a hotărât să le povestească fanilor despre problemele de sănătate mintală, de care a suferit în urmă cu ceva timp. Modelul a vorbit deschis despre acestea printr-o postare publică pe o reţea de socializare. Cu acest prilej, le-a oferit sfaturi din experienţa ei personală celor care trec prin astfel de situaţii.

Modelul a recurs la acest gest cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, confesându-se fanilor săi în legătură cu experienţa neplăcută prin care a trecut, în urma problemelor de sănătate mintală. De asemenea, prin mesajul emoţionant, Bella le-a oferit câteva sfaturi preţioase celor care se confruntă cu trăiri similare. Cel mai important dintre ele este să nu cedeze în faţa presiunilor aduse din mediul online.

Celebritatea aduce cu sine şi o serie de dezavantaje. Chiar dacă vieţile vedetelor par a fi numai lapte şi miere, lucrurile nu stau chiar aşa, acestea confruntându-se cu critici puternice din partea publicului. Însă şi oamenii obişnuiţi pot trece prin astfel de lucruri, mulţi dintre ei ajungând chiar şi în pragul depresiei din cauza criticilor dure de pe reţelele de socializare. Bella Hadid a încercat să îşi ajute urmăritorii de pe Instagram, încurajându-i cu sfaturi pentru a le face faţă mai uşor.

„Ieri a fost Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Este o luptă pe care știu că mulți dintre noi o ducem sau am dus-o în trecut. Iar dacă nu te-ai confruntat până acum, cu siguranță cunoști pe cineva are se confruntă.. este ceva de care am avut parte câțiva ani, dar am ajuns în punctul în care să nu mă consum atât de tare precum o făceam în trecut. Încă am zile proaste, dar sunt recunoscătoare pentru punctul în care am ajuns astăzi, pentru vârsta de 23 de ani pe care o am. Vreau să adaug faptul că tot ceea ce vezi în mediul online nu este ceea ce pare. Fericirea pe care o vedem în online, în timp ce noi suntem triști în viața reală, nu are legătură, dar uneori este mai ușor să trăiești în interiorul tău cu tristețe decât să vorbești despre asta.

Nu vă simțiți presați de lucrurile pe care le vedeți în mediul virtual. Dacă nu vrei să te ridici din pat, nu o face. Dacă vrei să anulezi toate planurile, anulează-le. Să fii bun, protector cu tine și cu energia ta este ceea ce am învățat că mă poate ajuta. Dacă te simți presată de lumea din jurul tău, cere ajutor. Nu trebuie să te confrunți singură cu problemele mintale. Trebuie să oferim iubire și să primim iubire”, a scris vedeta.

De asemenea, faimosul model a vorbit şi despre cât de mult contează cuvintele frumoase, acestea reuşind să ne schimbe radical starea de spirit într-una pozitivă: „Niciodată nu știi cât de mult cuvintele sau un simplu zâmbet poate schimba ziua unui om, poate chiar și a ta. Dacă citești asta și simți că nu există lumină la capătul tunelului, ei bine, există. Ești puternică, ești îndeajuns de bună și meriți să fii fericită”.   
 


facebook whatsapp twitter pinterest