Beyonce a fost hărţuită sexual! Tatăl mulatrei a făcut primele confesiuni

Beyonce a fost hărţuită sexual! Tatăl mulatrei a făcut primele confesiuni © Instagram

Beyonce, fosta componentă a trupei Destiny's Child, a fost nevoită să treacă prin momente cumplite, după ce a fost hărţuită sexual. Tatăl vedetei a fost cel care făcut public acest anunţ.

Beyonce este cunoscută drept una dintre cele mai iubite artiste de rang internaţional, având o voce de-a dreptul surprinzătoare. După cum ştie toată lumea, cântăreaţa a făcut parte din trupa Destiny's Child, formaţie ce făcea furori în anii '90. Fetele aveau un succes colosal la vremea aceea, fiind tot timpul pe drumuri între concerte. Cu toate acestea, nu numai fanii erau cei care le iubeau, ci şi cei din trupa Jagged Edge.

Tatăl lui Beyonce, care la vremea aceea era şi managerul trupei din care artista făcea parte, a dezvăluit faptul că Beyonce, dar şi una dintre colegele ei au fost hărţuite sexuale de doi membrii ai trupei Jagged Edge, pe vremea când ambele formaţii aveau turnee împreună. Lucrurile au degenerat şi băieţii au intrat peste cele două artiste în autocar. "Am primit un telefon de la Kelly și de la Beyonce în care plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieți din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles", a declarat tatăl vedetei pentru presa internaţională.

Succes colosal

Destiny's Child a fost una dintre cele mai iubite trupe de fete de la începutul anilor '90. Fetele au avut peste zeci de piese lansate, care provocau nebunie în rândul tinerilor de la vremea aceea. Cu toate că aveau un succes inedit şi erau adorate de toată lumea, tinerele au decis să o ia fiecare pe propiul drum, lansându-se în cariere solo. S-au reunit în 2007 pentru filmarea unui videoclip al solistei fostei trupe, Beyonce. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro