Beyonce a fost la un pas de a-și pierde viața. Diagnosticul șoc pus de medici

+3 click pentru
galerie

Beyonce a fost la un pas de a-și pierde viața. Diagnosticul șoc pus de medici © Hepta

Chiar și vedetele de talia lui Beyonce au de suferit. În urmă cu ceva ani, atunci când a rămas însărcinată pentru a doua oară, vedeta a primit un diagnostic neplăcut din partea medicilor. Din cauza bolii pe care o depistaseră, celebra cântăreață ar fi putut să își piardă viața în timpul nașterii, dacă nu era atentă.

Beyonce este fericita mămică a trei copii, doi dintre care sunt chiar gemeni. În timpul celei de-a doua sarcini, cea cu gemenii Sir și Rumi, vedeta a primit un diagnostic dureros din partea medicilor: preeclampsie. Din cauza acestui diagnostic, artista a fost nevoită să nască prin cezariană, pentru că orice altceva i-ar fi pus viața în pericol - ei, dar și copiilor.

Beyonce a avut probleme cu presiunea socială

În interviul în care a dezvăluit acest lucru, Beyonce a vorbit și despre faptul că, în mod evident, silueta ei a avut de suferit. Au fost mulți cei care au pus presiuni și care și-au dorit să o vadă revenind la corpul de dinainte, însă a ajuns să învețe să se accepte așa cum este.

„Am pus presiuni asupra mea să scap de greutatea din timpul sarcinii în trei luni și am programat și un mic turneu ca să fiu sigură că voi face asta. Privind retrospectiv, a fost o nebunie”, declara Beyonce, la vremea respectivă.

Beyonce, pe numele adevărat Beyonce Knowles, mai are puțin și face 40 de ani. Vedeta se ține, însă, mai bine ca niciodată. Continuă să fie la fel de în forță pe plan profesional, în timp ce se ocupă și de rolul de mamă și de soție.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro