Acum e o bombă sexy, dar stai să vezi cum arăta Beyonce, înainte de operațiile estetice! De câte ori a apelat artista la bisturiu

+3 click pentru
galerie

Acum e o bombă sexy, dar stai să vezi cum arăta Beyonce, înainte de operațiile estetice! De câte ori a apelat artista la bisturiu © captură video Youtube

Beyonce este una dintre cele mai sexy artiste din întreaga lume1 Cu toate acestea, nu mulți sunt cei care știu că diva a trecut prin mai multe operații estetice, pentru a avea aspectul estetic de astăzi. 

Beyonce este o norocoasă, căci mama natură a înzestrat-o cu o frumusețe care nu prea mai avea envoie de cuvinte. Cu toate acestea, cântăreața și-a dat seama că vrea să arate și mai bine, așa că a mers fuguța în cabinetul medicului estetician, acolo unde și-a făcut câteva îmbunătățiri.

 De-a lungul timpului, în presa internațională s-a speculat faptul că Beyonce și-a operat nasul, și-a mărit sânii, buzele și chiar și-a albit pielea! Cu toate acestea, artista a fost mereu rezervată cu astfel de lucruri și a răspuns extrem de evaziv întrebării: câte operații estetice ai?

Cu toate că niciodată nu și-a asumat faptul că a apelat la estetician, diferențele sunt extrem de mari în ceea ce privește aparițiile lui Beyonce de la începutul carierei și cele de acum. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro