Bloggerița „interzisă” pentru că e mult prea sexy! Iubește bikinii aproape invizibili: „Aia e ață!”

+7 click pentru
galerie

Bloggerița „interzisă” pentru că e mult prea sexy! Iubește bikinii aproape invizibili „Zici că e ață” © Instagram

O tânără bloggeriță de pe Instagram a stârnit numeroase controverse, din cauza preferințelor ei în materie de costum de baie. Australianca, mamă a doi copii, s-a pozat în niște bikinii atât de subțiri încât seamănă mai mult cu o ață. Asta, atunci când poți să îi vezi!

Tammy Hembrow, din Australia, se bucură de un succes imens în mediul online. Are peste 10 milioane de urmăritori pe Instagram, pe care îi încântă în fiecare zi cu fotografii atât de sexy încât stârnesc furia anumitor oameni.

Bikinii aproape invizibili, sursă de nervi

Asta s-a întâmplat și cu pozele ei recente, în care apare îmbrăcată cu un costum de baie parcă făcut din ațe subțiri. Asta au observat și admiratorii, care, deși obișnuiți cu ipostazele interzise cardiacilor ale blondei, cred că de data asta a cam sărit calul.

„Stai, unde e costumul de baie? / Nu ai lăsat nimic imaginației aici / Care e rostul în a mai te îmbrăca? / Doamne, este doar o ață”, au fost câteva dintre comentariilor celor șocați. Chiar și așa, postarea a strâns aproape 400 mii de aprecieri, de când a fost postată și până în prezent.

Bikinii „dezbrăcați” sunt un trend online în creștere, cu multe tinere influencere adoptând acest stil. În mod tipic, acest costum de baie are câteva porțiuni de material care acoperă zonele intime, dar din profil nu poți să îl vezi deloc. De fapt, Tammy a postat o fotografie și mai uluitoare în trecut.

În luna iulie, a postat o poză în care poartă un costum de baie transparent, pe care mulți l-au considerat ca fiind vulgar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest