Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au reunit, la 14 ani de la divorț! Actorul i-a făcut o surpriză de proporții blondinei

+3 click pentru
galerie

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au reunit, la 14 ani de la divorț! Actorul i-a făcut o surpriză de proporții blondinei © Hepta

Brad Pitt și Jennifer Aniston ar fi reluat legătura după divorțul actorului de Angelina Jolie și de atunci se tatonează și sunt mult mai apropiați.

Potrivit presei internaționale, Brad Pitt a fost invitatul-surpriză la petrecerea aniversară de 50 de ani a lui Jennifer Aniston. Actorul a fost prezent la eveniment, organizat la hotelul The Sunset Tower din Los Angeles. Conform site-ului tabloid The Blast, el și-a făcut apariția într-o mașină cu geamuri fumurii și a încercat din răsputeri să evite blițurile paparazzilor, însă nu prea i-a reușit.

Cine știe, poate cei doi sunt mai apropiați decât lasă să se vadă și chiar se vor împăca în viitorul apropiat. Cu toate acestea, s-a spus despre Brad Pitt că ar avea o relație cu Charlize Theron.

Nu doar Brad Pitt a participat, ci și Katy Perry, Orlando Bloom, Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon și mulți alții. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro