Ca la 55 de ani, fără griji și fără... chiloți! Keanu Reeves, pozat în fundul gol, în timp ce-și schimba slipul

+6 click pentru
galerie

Ca la 55 de ani, fără griji și fără... chiloți! Keanu Reeves, pozat în fundul gol, în timp ce-și schimba slipul © Profimedia

Cam o dată la o mie de ani, se întâmplă o minune: „luna” vreunei vedete de talie internațională răsare la orizont, iar toată lumea pe internet o ia o razna. Victima de această dată: nimen altul decât Keanu Reeves. Actorul american le-a făcut ziua mai bună paparazzilor care i se țineau pe urme, atunci când a fost fotografiat în timp ce se schimba de slip.

Keanu Reeves (55 de ani) este un mare fan are zilelor însorite petrecute pe plajă. Fix pe plajă se afla și atunci când a fost surprins de fotoreporterii americani, care pot acum să se laude cu un lucru: i-au văzut fundul lui Keanu Reeves.

Keanu Reeves, în fundul gol pe plajă

Actorul se afla în Malibu, California, acolo unde s-a bucurat de valurile blânde și de singurătate. Sau, în fine, se presupunea că era singur. Nu știa că avea pe urme niște paparazzi insistenți, care l-au surprins chiar în timp ce se schimba din slip în hainele uscate. Și-a dat jos slipul și degeaba s-a înfășurat pe urmă într-un prosop: ce era de văzut a fost deja văzut.

Fără să aibă habar de cele întâmplate, starul american, renumit pentru rolul din „John Wick”, s-a urcat pe motocicletă și a plecat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

O persoană care a fost martoră la „minunea” de pe plajă a declarat că l-a văzut fix în timp ce se schimba, undeva în jurul orei 7.45 dimineața, potrivit hype.my.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro