Cameron Diaz a născut! Actriţa a devenit mamă pentru prima dată la 47 de ani

+3 click pentru
galerie

Cameron Diaz a născut! Actriţa a devenit mamă pentru prima dată la 47 de ani © Instagram

Cameron Diaz este în culmea fericirii. Frumoasa actriţă în vârstă de 47 de ani a devenit mămică pentru prima oară. Vestea a fost dată chiar de ea, la început de an.

Cameron Diaz a decis să se retragă din lumea filmului, pentru a se ocupa mai mult de proiectele personale, iar cel mai important dintre acestea a fost bebeluşul său, pe care l-a aşteptat cu sufletul la gură. Cameron Diaz a împărtăşit cu fanii frumoasa veste chiar la început de an, când a postat un mesaj extrem de emoţionant pe reţelele sociale.

Cameron Diaz a anunţat că a născut o fetiţă perfect sănătoasă, care a primit numele Raddix. Micuţa a fost aşteptat cu mare bucurie în familie, iar cei doi părinţi sunt topiţi după ea.

''Ne simțim atât de fericiți, de binecuvântați și recunoscători să anunțăm nașterea fiicei noastre. Ne-a câștigat imediat inimile și ne-a completat familia'', a scris aceasta pe Instagram.

Dar dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum arată fetiţa lui Cameron Diaz, ei bine, trebuie să vă puneţi pofta în cui, asta pentru că actriţa a făcut o precizare cât se poate de clară. Nu vrea să posteze imagini cu copilul său pe reţelele sociale, chiar dacă acest lucru înseamnă o dezamăgire pentru fanii ei, care îşi doreau să o vadă în rolul de mămică. 

''Deşi am împărtăşit această veste frumoasă cu voi, trebuie să ştiţi că avem un instinct puteric de a o proteja, astfel că nu vom posta fotografii cu ea şi nici nu vom mai oferi alte detalii. Dar cu toate astea, să ştiţi că este foarte drăgălaşă'', a scris actriţa.

Cameron Diaz şi-a dorit enorm să devină mamă şi chiar a făcut eforturi mari pentru a rămâne însărcinată. Până să afle că urmează să fie mamă, actriţa a luat în calcul varianta adopţiei şi chiar cea a unei mame surogat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro