Când apare Top Gun 2 în România. Trailerul oficial a fost lansat deja. VIDEO

Când apare Top Gun 2 în România. Trailerul oficial a fost lansat deja. VIDEO © Foto: Facebook

Fanii celebrului film Top Gun au parte doar de veşti bune. După o pauză de 34 de ani, aceştia îl pot revedea pe celebrul Tom Cruise interpretându-l pe simpaticul pilot de vânătoare.

Producătorii filmului au decis pentru ca suspansul să fie şi mai mare să prezinte deja trailerul filmului, care a fost primit cum nu se poate mai bine de către fani. În aproximativ 24 de ore de la lansare, trailaerul a strâns nu mai puţin de şase milioane de vizualizări pe Youtube.

Când are loc premierea filmului Top Gun 2

Fanii s-au declarat încântaţi de ceea ce urmează să vadă şi aşteaptă cu sufletul la gură marea premiere. Premiere ce mai are de aşteptat, însă. Filmul Top Gun: Maverick va fi lansat pe data de 26 iunie 2020. Alături de Tom Cruise, din distribuţia filmului Top Gun 2 mai fac parte şi Val Kilmer, Jennifer Connelly, Miles Teller, Jon Hamm şi Ed Harris.

Tom Cruise, emoţionat de apariţia filmului Top Gun 2

La trei decenii după ce a scris istorie în lumea cinematografiei cu Top Gun, Tom Cruise se declară foarte fericit pentru că a avut şansa să joace şi în a doua serie. Tom Cruise le-a transmis fanilor că a decis să se antreneze cu Marina Statelor Unite pentru ca imaginile să fie cât mai reale, iar fanii să fie captivaţi de peliculă.

„Am lucrat cu Marina SUA, toate zborurile pe care le vedeţi în aceste imagini sunt reale, am vrut cu adevărat să vă arăt tot ceea ce se întâmplă în interiorul acelei aeronave”. „Pentru mine, Top Gun este despre competiție, despre familie, despre sacrificiu, despre eroism, despre aviație”. „Este o scrisoare de dragoste pentru aviație”, a spus Ton Cruise, potrivit presei din străinătate.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro