O celebră cântăreață, jefuită de bijuterii în valoare de 366.000 de dolari. Vedeta se afla în casă când hoțul a dat spargerea

+2 click pentru
galerie

O celebră cântăreață, jefuită de bijuterii în valoare de 366.000 de dolari. Vedeta se afla în casă când hoțul a dat spargerea © Sursă Facebook

Unei faimoase cântărețe i-au fost furate bijuterii în valoare de 366.000 de dolari. Vedeta se afla în casă în momentul în care infractorul a comis spargerea. Fanii pot sta însă liniștiți, deoarece artista nu a pățit nimic, ci s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.

Se pare că deși au tot ce vor, vedetele de peste hotare nu scapă nici ele de astfel de situații neplăcute. La fel s-a întâmplat și în cazul celebrei cântărețe Iggy Azalea, renumită atât pentru vocea inconfundabilă, cât și pentru formele sale apetisante, cu care a înnebunit bărbații din întreaga lume. Frumoasa blondină a trecut prin clipe înfricoșătoare, când un hoț a pătruns în locuința sa și a jefuit-o de o mare parte din bijuteriile extrem de scumpe.

Spargerea a avut loc pe data de 15 noiembrie. Cântăreața se afla singură în subsolul locuinței sale, iar când a auzit pași la etajul al doilea al clădirii a crezut că este iubitul ei, Playboi, pentru care a și lăsat ușa deschisă.

Iggy Azalea a depus plângere la Poliție două zile mai târziu, declarând că i-au fost furate 19 piese de valoare. Printre acestea se numără un inel de logodnă cu diamant, verighete cu diamante în valoare de 70.000 de dolari și un ceas de aur tot cu diamante.

În doar opt minute, hoțul a reușit să se facă nevăzut cu prada

Conform înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, hoțul ar fi fost înarmat. Acesta purta mănuși și o mască neagră pentru a nu fi recunoscut. El a reușit să fure geanta în care se aflau bijuteriile în opt minute.

Iggy Azalea, pe numele său real Amethyst Amelia Kelly, este o cunoscută rapperiță din Australia. Pe lângă cariera în muzică, aceasta cochetează și cu moda și actoria. Vedeta a apărut în filmul Fast & Furious 7.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro