Doliu în lumea muzicii! Cântăreață celebră, găsită moartă în casă. Artista avea doar 28 de ani

+3 click pentru
galerie

Doliu în lumea muzicii! Cântăreață celebră, găsită moartă în casă. Artista avea doar 28 de ani © Instagram

Sfârșit tragic pentru o faimoasă artistă! Cântăreața a fost găsită moartă în propria casă, la doar 28 de ani. Este posibil ca vedeta să-și fi pus capăt zilelor.

Fanii au avut parte de o veste cumplită când decesul celebrei artistei Goo-Hara a fost anunțat duminică dimineață, de către Poliția din Seul. Tânăra în vârstă de doar 28 de ani era una dintre cele mai celebre cântărețe din Asia.

Oamenii legii au fost șocați când au găsit-o Goo-Hara moartă în propria casă din Gangnam, unul dintre cele 25 de districte ale capitalei Coreei de Sud. Conform primelor informații, cântăreața s-ar fi sinucis, însă motivul pentru care ar fi recurs la teribilul gest nu este cunoscut încă.

Goo-Hara a fost idolul milioanelor de adolescenți din Asia. Aceasta a urmat calea spre muzică începând cu  anul 2008, fiind membră a celebrei trupe KARA. După o vreme, tânăra s-a orientat însă spre o carieră solo. A debutat ca solistă acum patru ani, în iulie 2015.

Artista a primit șapte premii internaționale

Cântăreața a avut parte de un succes uriaș, lansând mai multe hit-uri. Aceasta a mai debutat și în alte domenii artistice, cum ar fi filmul. A apărut în două filme cunoscute și în diverse producții de televiziune. În total, munca și talentul său au ajutat-o să adune nu mai puțin de șapte premii internaționale.

A mai încercat să se sinucidă

Goo-Hara nu este la prima tentativă de suicid. Artista a mai încercat o dată să-și pună capăt zilelor, în luna mai a acestui an. A reușit însă să scape cu viață, deoarece a fost transportată de urgență la spital. Artista ar fi suferit de o depresie severă.

Artista s-a născut pe data de 13 ianuarie 1991. S-a făcut remarcat prin piese precum „Step”, „Mignight Queen”, „Pretty Girl”, „Jumping”, „Damaged Lady”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro