Cântăreața Sia a devenit mamă pentru prima oară, la 44 de ani

Cântăreața Sia a devenit mamă pentru prima oară, la 44 de ani © Hepta

Sia a fost dintotdeauna secretoasă cu viața ei personală, iar artista a preferat să se expună în fața fanilor doar din punct de vedere muzical.

Însă recent cântăreața a dezvăluit că a devenit mamă pentru prima oară, la vârsta de 44 de ani. Sia a adoptat un băiețel, despre care nu a vrut să dea foarte multe detalii, precum vârsta sau naționalitate. Sia a vorbit pentru revista CQ despre faptul că a adoptat un băiețel, dar nu a vorbit pe larg despre modul în care s-a desfășurat adopția. În primăvara lui 2019, Sia vorbea în interviuri despre faptul că vrea să îl ia sub aripa ei pe un tânăr rapper, în vârstă de 16 ani, pe nume Dasani.

Artista Sia nu a fost ocolită de probleme pe plan personal. Sia și-a pierdut partenerul de viață într-un accident de mașină petrecut în Thailanda în urmă cu mult timp. În 2014 s-a căsătorit în secret cu producătorul de documentare Erik Anders Lang, de care a divorțat doi ani mai târziu.

Sia a declarat în urmă cu aproximativ un an că suferă de o boală ce îi cauzează dureri cronice și a făcut totul public tocmai pentru a încuraja persoanele care suferă de aceeași afecțiune. Artista s-a luptat ani de zile cu dependențele de pastile și alcool, iar anul trecut a sărbătorit opt ani de abstinență. Sia a lansat cinci albume de studio și a câștigat notorietate internațională la începutul anilor 2010 mulțumită unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro