Fanii lui Cardi B, în stare de șoc! Fără machiaj e doar o umbră a divei de pe scenă

+4 click pentru
galerie

Fanii lui Cardi B, în stare de șoc! Fără machiaj e doar o umbră a divei de pe scenă © profimediaimages.ro

Cardi B este una dintre cele mai apreciate rapperițe, care mereu are apariții incendiare pe scenă și chiar impecabile, din punct de vedere al imaginii. Cu toate acestea, fără machiaj, cântăreața este de-a dreptul de nerecunoscut!

Cardi B și-a șocat fanii cu ultimele apariții! Deși toată lumea o știe ca fiind mereu aranjată, artista nu a avut nicio reținere să-și arate adevărata față, fără niciun strop de machiaj. Deși se aștepta ca fanii ei să o laude pentru inițiativă, Cardi B s-a lovit de un zid de critici, care mai de care mai acide, lansate de oamenii care nu au recunoscut-o deloc fără machiaj și chiar i-au sugerat să nu mai apară așa în public, dacă își respectă fanii. 

Cardi B s-a afișat, de curând, nud

Rapperița celebră a lansat o nouă melodie și s-a afișat pe rețelele de socializare într-o ipostază care i-a lăsat mască pe internauți. Mai exact, Cardi B s-a pozat complet goală, cu zona intimă dar și cu sânii acoperiți de benzi negre pe care scrie „press” (presă, n.r.). 

Deși a fost criticată, scopul ședinței foto nud al lui Cardi B a fost acela de a le demonstra tuturor că faima afectează viața privată a vedetelor, scrie presa internațională. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest