Cum arată casa de milioane a Thaliei! A aruncat cu bani grei pentru propriul confort / VIDEO

Cum arată casa de milioane a Thaliei Oreiro! A aruncat cu bani grei pentru propriul confort © Captură video

Când vine vorba de proprietăţi impresionante, Thalia nu se dă în lături să arunce bani grei pentru propriul confort. Cu o avere de peste 50 de milioane de dolari, vedeta are o vilă spectaculoasă.

Casa în care locuieşte cântăreaţa este mobilată în stil minimalist. Totuşi, materialele folosite pentru amenajarea vilei sunt definiţia luxului şi a rafinamentului. Culorile predominante sunt cele deschise, de bej şi nude.  Canapelele albe şi masa făcută  pe comandă dintr-un lemn scump dau un aer sofisticat. Nu putem să nu observăm oglinda imensă, unde vedeta se aranjează pentru evenimente şi concerte. Din living treci direct în imensa bucătăria cu mobilă şi marmură albă.

Unul dintre dormitoare este făcut în stil rustic, luminoasă cu două ferestre micuţe şi cu un pat micuţ pe care stau aşezate două prosoape în formă de lebădă. Din casa nu lipseşte sala de sport, unde vedeta munceşte din greu pentru a avea corpul perfect. Ajungem şi la locul preferat al artistei! Terasa îţi oferă o privelişte spectaculoasă. Iar curtea plină cu flori şi cu foarte multă verdeaţă îţi dă o starea de linişte. Ce să mai, după aşa imagini înţelegem de ce diva a declarat că dintre toate proprietăţile deţinute, aceasta este preferata ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro