Catherine Deneuve, internată de urgență în spital. Cu ce probleme se confruntă celebra actriță

+3 click pentru
galerie

Catherine Deneuve, internată de urgență în spital. Cu ce probleme se confruntă celebra actriță © Hepta

Celebra actriță franceză Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, a fost internată într-un spital din Paris, după ce a anunțat că se simte rău. Potrivit informațiilor din presa străină, artista s-ar afla „în stare gravă”, care necesită investigații aprofundate din parea medicilor.

Catherine Deneuve a ajuns l-a spital, după ce s-a simțit rău în noaptea de marți spre miercuri, anunță Le Parisien. Cotidianul a precizat și că, la momentul în care a fost făcută publică știrea, actrița era în stare gravă, iar medicii făceau investigații amănunțite.

Catherine Deneuve, doborâtă de oboseală

O primă ipoteză este cea conform căreia oboseala acumulată a pus-o la pământ pe actriță, considerată o legendă a cinematografiei mondiale. Catherine Deneuve se afla în Regiunea Pariziană încă din octombrie, pentru filmările la lungmetrajul „De son vivant”, regizat de Emmanuelle Bercot.

Aceste filmări reprezintă o încununare a unui an foarte aglomerat pentru Catherine Deneuve, care a muncit aproape nonstop în ultimele 12 luni. A fost și pe insula Reunion, pentru a lucra la lungmetrajul „Terrible Jungle”, ce va ave premiera în 2020. În septembrie, a apărut pe marile ecrane în filmul „Fete de familie”, iar în decembrie apare alături de Juliette Binoche și Ethan Hawke în pelicula „The Trut”.

Cine este Catherine Deneuve

Considerată de mulți ca fiind o personificare a feminității franceze, Catherine Deneuve este o legendă a cinematografiei, supranumită „Fecioara de Gheață” datorită frumuseții sale unice și a atitudinii rafinate. În anii ‘60, a devenit rapid unul dintre cele mai mari nume ale cinematografiei franceze.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro