Cauza reală a morții lui Elvis Presley. Nu este scrisă în certificatul de deces!

Cauza reală a morții lui Elvis Presley. Nu este scrisă în certificatul de deces! © Arhivă

Moartea lui Elvis Presley a fost una dintre marile tragedii ale secolului 20. Considerat a fi Regele Rock 'n' Roll, artistul american a lăsat în urma lui multe regrete, o moștenire muzicală de neegalat, dar și multe semne de întrebare. Cauza oficială a morții este una simplă, dar care ascunde un adevăr sumbru despre adevărații factori care l-au împins în mormânt.

Elvis Presley s-a născut în Tupelo, Mississippi, pe 8 ianuarie 1935. Urma să devină unul dintre cele mai mari staruri din istorie, iar moartea lui, care a venit atunci când avea numai 42 de ani, avea să devină unul dintre evenimentele majore care au șocat o lume întreagă.

În după-amiaza zilei fatidice, Elvis a fost găsit mort în baie. Iubita lui l-a găsit, rece și fără suflare pe podea. A fost dus de urgență la Spitalul Baptist Memorial și, deși s-au făcut încercări colosale de a-l salva, artistul nu a mai putut fi resuscitat.

De ce a murit Elvis 

În mod oficial, Elvis Presley a murit din cauza unui stop cardiac. Asta este scris în documentele emise după deces, însă ceea ce nu este menționat este faptul că a fost generat de ani în șir de abuz de substanțe ilegale.

Precum mulți alți colegi de breaslă de la vremea respectivă, Elvis era dependent de multe medicamente, unele dintre ele care se regăsesc și în substanțe ilegale.

În alte cuvinte, este foarte probabil ca la mijloc să fi fost o supradoză, o cauză foarte comună a morților mai multor vedete. Și Michael Jackson, de exemplu, a murit din cauza utilizării excesive a unei substanțe prescrise.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro