Ce avere a lăsat în urmă sa Jhon Jairo Velasquez, cel mai periculos asasin din anturajul lui Pablo Escobar

Ce avere a lăsat în urmă sa Jhon Jairo Velasquez © Facebook

Cel mai periculos asasin plătit din anturajul celebrului Pablo Escobar a murit. Popeye, aşa cum mai era el cunoscut, a murit pe 6 februarie, fiind răpus de cancer la stomac. Acestea s-a stins pe patul de spital, la 57 de ani, conform presei internaţionale.

În urma sa, după 30 de ani de activitate, renumitul ucigaş a adunat o avere comparabilă cu cea a şefului său, Pablo Escobar.

Popeye este recunoscut ca fiind un ucigaş în serie. Bărbatul a ucis aproape 300 de oameni în timp ce lucra pentru celebrul Escobar.

Jhon Jairo Velasquez a petrecut după gratii mai bine de 23 de ani, fiind condamnat pentru trafic de droguri. În anul 2014 acesta a fost eliberat, însă după doar patru ani, a fost din nou condamnat. De data aceasta el a fost pus sub acuzare după ce l-a ameninţat în repetate rânduri pe candidatul la preşedinţia Columbiei, Gustavo Petro, şi pe susţinătorii săi. 

Ucigaşul îşi ajuta şeful atunci când la cale se puneau asasinate asupra politicienilor, procurorilor, judecătorilor, poliţiei, dar şi atunci când era vorba de atacuri cu bombe.

De asemenea, el era şeful armatei, coordonând de foarte multe ori asasinate pentru cartelul de droguri Medellin.

Cele mai mari crime ale lui Popeye au fost asasinarea candidatului columbian la prezidenţiale Luis Carlos Galan, dar şi atacul cu bombă asupra avionului de linie Avianca. Aeronava avea la acel moment 107 persoane la bord.

Pablo Escobar, şeful lui Popeye, a lăsat în urma sa o avere de peste 50 de miliarde de dolari, constând în mult aur şi cash. De asemenea, o mare parte din avere a fost îngropată în locaţii secrete din Columbia. Acesta ajunsese să câştige 60 de milioane de dolari pe zi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro