Ce dorință arzătoare are Céline Dion, la 56 ani. Face terapie 5 zile pe săptămână, după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară
De Andreea Stancescu.
Publicat pe 23.04.2024 la 19:35
Actualizat pe 23.04.2024 la 19:43
Céline Dion se confruntă cu mari probleme de sănătate. A fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide și a trecut prin momente dificile. Cântăreața este nevoită să facă antrenamente zilnice pentru a-și recăpăta mobilitatea și speră la un miracol pentru vindecare.
- Ce dorință arzătoare are Celine Dion, la 56 ani
- Face terapie 5 zile pe săptămână, după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară
Céline Dion a început o nouă terapie pentru a ține sub control care cu care se confruntă de o perioadă îndelungată. Face exerciții timp de 5 zile de săptămână și se antrenează din greu pentru a-și recăpăta mobilitatea. Are o dorință mare la vârsta de 56 de ani și vrea să și-o îndeplinească cât mai curând.
Ce dorință are Céline Dion
Celine Dion, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din întreaga lume se confruntă cu o boală gravă. În urmă cu ceva timp a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide și a anulat mai multe concerte pe care le avea plănuite din cauza problemelor sale.
Pentru a-și recăpăta mobilitatea este nevoită să facă antrenamente timp de 5 zile pe săptămână și are alături de ea o echipă de specialiști care să o ajute în acest proces. Cu toate că nu știe când va reveni pe scenă, în fața publicului, are o dorință mare pe care vrea să o îndeplinească. Céline Dion își dorește să revadă Turnul Eiffel din Franța.
Céline Dion trece prin momente dificile, dar mărturisește că are voința necesară pentru a merge mai departe și a se vindeca. A avut ultimul turneu în 2020, atunci când a susținut 52 de concerte în America de Nord, apoi a fost nevoită să reprogrameze din cauza pandemiei.
Ulterior, în 2023 starea de sănătate nu i-a permis să fie pe scenă, astfel că a anulat spectacolele. Încă nu este sigură de procesul ei de vindecare și speră la un miracol prin care să gestioneze cât mai bine boala.
Ce este sindromul „persoanei rigide”
Sindromul „persoanei rigide” este o boală neurologică rară caracterizată prin rigiditate musculară persistentă și spasme musculare involuntare (mioclonii), care pot afecta orice parte a corpului. Această rigiditate poate fi severă și poate duce la dificultăți în mișcare. Printre simptome se numără și spasme musculare dureroase, sensibilitate la zgomote puternice sau la stimuli luminoși (hiperacuzie și fotofobie), tulburări de somn și anxietate sau depresie asociate.