Îl mai știi pe Brendan Fraser? Cum arată acum și ce experiență șocantă l-a făcut să renunțe la Hollywood

+4 click pentru
galerie

Îl mai știi pe Brendan Fraser? Cum arată acum și ce experiență șocantă l-a făcut să renunțe la Hollywood © Hepta

În urmă cu ceva ani, Brendan Fraser era unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Apărea în numeroase blockbustere, iar chipul lui a fost asociat cu filme celebre, precum „Mumia”. Însă, în ultima perioadă nu a mai apărut pe nicăieri, așa că cei care l-au îndrăgit pe actor nu pot decât să se întrebe ce s-a ales de el.

Brendan Fraser a fost nevoit să facă o pauză de la lumina reflectoarelor. Da, a fost nevoit! Într-un interviu recent, actorul și-a amintit de anumite lucruri prin care a trecut și care l-au forțat să se retragă din industria showbiz-ului. Și mai și, fanii nici măcar n-au avut habar de aceste experiențe!

Ce s-a întâmplat cu Brendan Fraser

În anii ‘90, atunci când era la apogeul carierei, Brendan Fraser începuse să facă ceea ce multe alte vedete obișnuiesc să facă: propriile cascadorii. Un risc pe care absolut toți cei care încearcă aceste lucruri și-l asumă.

În timpul filmărilor pentru un anume film, Fraser a suferit o accidentare care avea să îl afecteze profund, pentru tot restul carierei. Actorul știa de ceva vreme că trupul lui ceda, însă se temea să zică ceva, crezând că acest lucru îi va distruge cariera, conform GQ.

Însă, situația s-a înrăutățit suficient de mult încât să fie nevoie de mai multe operații. Și, uite așa, actorul a fost nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor.

Vestea bună este că, zilele astea, Brendan Fraser apare din nou în diverse filme și seriale: ce-i drept, mai puțin faimoase decât producțiile cu care ne-a obișnuit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro