Ce face Macaulay Culkin în fiecare an, când se difuzează „Singur acasă”: „Sunt dispus să execut”

Ce face Macaulay Culkin în fiecare an, când se difuzează „Singurl acasă”: „Sunt dispus să execut” © arhivă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în fiecare an ne putem bucura, din nou și din nou de filmul preferat al copiilor, dar și al adulților. Difuzarea anuală a filmului „Singur acasă 1” și „Singur acasă 2 - Pierdut în New York” aduce multă bucurie în casele tuturor oamenilor. Dar cu siguranță mulți dintre voi se întreabă ce anume face Macaulay Culkin, în timp ce rulează filmul care l-a făcut celebru, pe tv!

În fiecare an, filmele „Singur acasă” și „Singur acasă 2 - Pierdut în New York” aduc voie bună în casele tuturor oamenilor din întreaga lume. 

Cine nu-și aduce aminte de simpaticul Kevin, cel care tot timpul intra în bucluc, însă știa cum să-și apere casa de cei mai de temut hoți, Henry și Marv? Ei bine, cea mai mare curiozitate a tuturor este următoarea: ce face Macaulay Culkin, în fiecare an, atunci când se difuzează „Singur acasă”. 

Pentru presa internațională, acum ceva timp, Macaulay Culkin a declarat că îi face plăcere să revadă, în fiecare an, filmele care l-au făcut celebru. Mai mult, îndrăgitul actor a recunoscut sincer că îi place să spună unele replici, pentru a face pe plac oamenilor care îl iubesc. 

"Le-am facut pe plac și m-am uitat. De cele mai multe ori, când vizionez, mormăi replicile. Păstrează restul, animalule. Sincer, orice îi face pe plac iubitei, sunt dispus să execut", a spus Macaulay Culkin, pentru presa internațională. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro