Ce nume vor purta Meghan Markle şi Prinţul Harry, după ce au decis să plece din Familia Regală

Meghan Markle şi Prinţul Harry au provocat o adevărată isterie atunci când au decis că a venit momentul să se distanţeze de Casa Regală.

După hotărârea pe care au luat-o, Ducii de Sussex au rămas fără titlurile regale, dar şi fără finanţare publică. Asta pentru că au dorit să îşi împartă viaţa între Canada şi Marea Britanie. Totuşi, cei doi nu au renunţat şi la viaţa de lux.

Acum trăiesc într-o vilă splendidă, pe care Meghan a închiriat-o cu 14 milioane de dolari.

Pe lângă aceste schimbări, vor mai exista şi schimbările de nume.

Şi dacă nu ştiaţi cum îl cheamă în buletin pe Prinţul Harry, ei bine, vă dezvăluim noi şi acest aspect. Henry Charles Albert David  este numele celui mai controversat memebru de la Casa Regala.

De asemenea, acum, nemaifiind membri activi ai familiei regale, Meghan şi Harry nu vor mai purta titulatura de Alteţa sa regală.

Astfel, Harry, Meghan Markle şi fiul lor Archie vor purta numele de Mountbatten-Windsor, nume de familie stabilit oficial de Casa Regală Britanică.

Numele de familie fiind combinaţia dintre numele de familie al Reginei Elisabeta a II-a şi al soţului ei, Prinţul Philip.

Plăcut sau mai puţin plăcut pentru Harry şi Meghan este faptul că, odată plecaţi din Regat, interesul presei şi al fanilor pentru familia lor începe să scadă.

Potrivit presei britanice, în magazinele de suveniruri care îi înfăţişează pe cei doi, cererea cumpărătorilor a scăzut dramatic. De asemenea, şi preţutile obictelor cu chipurile celor doi au început să scadă.

Decizia celor doi nu a fost una deloc uşoară, după cum chiar Harry a mărturisit.

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”, a declarat Harry, potrivit presei britanice.

Însă, tot el a ţinut să precizeze că a rămas şi va rămâne aceeaşi persoană, doar perspectiva despre viaţă schimbându-se. Acum fiind una mult mai clară.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro